Loading...

haarlem

stadswoning

Object: stadswoning

Datum: 2016

Opdracht: interieurontwerp & realisatie

Diensten: interieuradvies - interieurontwerp - 3d visualisatie - kleur- en materiaalplan - briefing 3e partijen - begeleiding voorbereidende werkzaamheden - maatwerk interieurbouw - levering van meubelen, verlichting, vloerbekleding, verf en behang, raambekleding en woonaccessoires.

Het werd een complete metamorfose; de restyling van deze Haarlemse stadswoning. De woonkamer met aangrenzende eetkeuken miste 'het' voor de bewoners, maar het lukt hen niet de gewenste spanning in het interieur te krijgen. Choc Studio legde een gedurfd voorstel neer waarbinnen een modern zwart eiken ensuite stel met stalen deuren en een catchy gouden behang de toon zetten. Dat gaf de ruimte in een klap meer kracht en dramatiek.
Het project werd in 3d gevisualiseerd, wat de opdrachtgevers uiteindelijk over de streep trok het project geheel uit te voeren. En met het resultaat zijn zij meer dan tevreden!
Meubelen o.a. van Meridiani, Pilat en Pilat, Arco, Kymo en Pure Choc. Verf van Little Greene, behang van Arte, stoffen van Romo en Zinc. Verlichting van Moooi, Lee Broom, Modular en Nautiek.
woonkamer stadswoning haarlem
gouden woonaccessoires
design eetkamer en keuken
inrichting woonkamer haarlem
luxe sierkussens

 vorige alle projecten volgende