Loading...

bloemendaal

nieuwbouwvilla

Object: nieuwbouwwoning

Datum: 2017

Opdracht: interieurontwerp & realisatie

Diensten: interieuradvies - interieurontwerp - 3d visualisatie - lichtplan - kleurplan - materiaalplan - begeleiding 3e partijen - logistieke planning - maatwerk interieurbouw- levering van meubelen, verlichting, vloerbekleding, wandbekleding, raambekleding en woonaccessoires.

Deze imposante nieuwbouwvilla vroeg wat betreft de inrichting om grootste gebaren. Het interieur - waaronder de zithoek en eethoek - is dan ook riant opgezet en biedt plaats aan een flink gezelschap. De hoge maatwerkkasten bij de haard, zorgen voor een soort van 'herenkamergevoel'. Het ronde kleed verbindt de fauteuils met de openhaard. Aangrenzend aan de woonkamer is voor de kinderen een eigen speelkamer ingericht. In de masterbedroom staat het bed in het midden van de ruimte en is naar buiten gericht om optimaal
te kunnen genieten van het fantastische uitzicht. De maatwerk bedombouw, omarmt het bed als het ware, wat voor een geborgen gevoel zorgt.

Meubelen o.a. van Meridiani, Flexform, Pure Choc en Arco. Vloerkleden van Limited Edition. Gordijnstof van Casamance en Rome. Verlichting van Layer by Adje, Modular, Contardi en Flos.
Najaar 2017 gepubliceerd in de Stijlvol Wonen (fotografie: Denise Zwijnen - © Sanoma Regional Belgium N.V.)
publicatie Stijlvol Wonen
eetkamer pure choc
eetkamertafel interieurontwerp
flexform bij openhaard
keuken nieuwbouwwoning
chaise longue Meridiani
barkrukken meridiani
maatwerk bedombouw
badkameraccessoires
fauteuil Prades
slaapkamer aankleding

 vorige alle projecten volgende