Loading...
Skip to Content
let us make your
house a home...
Choc Studio is in 2007 opgericht door Robbert Maarsen en Julia de Jong. Modern chic en eigenzinnig noemen de Haarlemse interieurontwerpers hun stijl. Opdrachtgevers die professionele hulp nodig hebben bij de inrichting van hun woning of bedrijfsruimte, kunnen hiervoor terecht bij Choc's ontwerpstudio.
Of het nu gaat om één woonlaag of een complete behuizing: Choc Studio zorgt voor het meest optimale interieuradvies en draagt zorg voor de realisatie ervan. En dat altijd met liefde voor design en leefbare luxe als uitgangspunt. Laat onze _projecten_ u overtuigen of lees verder over hoe wij werken.

Opgeleid in de communicatie met een kleurrijk carrièrepad. Nu eigenaar van en interieurontwerper bij Choc Studio. Houdt niet van half werk, want een goed interieur vraagt nu eenmaal om aandacht, creativiteit en een flinke dosis liefde.

Julia de Jong
eigenaar & interieurontwerper

Ruim 30 jaar in het vak met een carrière van Ikea tot Eric Kuster. Nu eigenaar van en interieurontwerper bij Choc Studio. Vakidioot, wars van inferieure producten. En is er ergens een probleem? Robbert weet het op te lossen!

Robbert Maarsen
eigenaar & interieurontwerper

Onze pool aan interieurspecialisten:
Jeroen (stoffering), Dennis (keukens), het team van Harold (interieurbouw), Feki's team (schilderen en behangen), Dennis (stucwerk), BLM (electra) en de mensen van Ecologistiek (transport en montage).

En ons team...
van alle markten thuis

kom kennismaken

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Ontmoet ons voor een oriënterende gesprek:
bel 023 5328487 of mail info@chocstudio.nl

choc's diensten

van het ontwerp tot en met de realisatie

- het ontwerp van het interieur -
1. Choc Studio maakt en visualiseert altijd meerdere 3d ontwerpen, inclusief een lichtplan en een product-, materiaal- en kleurvoorstel. Het definitieve ontwerp vertalen wij in een concreet uitvoerbaar interieur, door middel van een overzicht van de benodigde werkzaamheden en een voorstel voor de interieurproducten met bijbehorend kostenplaatje.
- de (technische) voorbereiding -
2. Afhankelijk van het definitief ontwerp, wordt bekeken welke specialisten voor welke werkzaamheden nodig zijn. In het geval van bijvoorbeeld constructieve aanpassingen (verbouw/aanbouw) zal een aannemer in de arm genomen moeten worden. Maar ook voor minder complexe werkzaamheden zoals schilder-, herstel- en reparatiewerkzaamheden, moeten de juiste partijen bijeengezocht en aangestuurd worden. Choc Studio kan hierin zonodig en zogewenst een regierol aannemen.
- de plaatsing van het interieur -
3. Choc Studio draagt uiteindelijk zorg voor de selectie, productie, levering en plaatsing van de diverse benodigde (maatwerk) woonproducten waaronder stoffering, vloer-, wand- en raambekleding, meubelen, verlichting en woonaccessoires. Naast het realiseren van het meest optimale interieur, is ons uitgangspunt de opdrachtgever zoveel mogelijk te ontlasten in dit proces.

choc's werkwijze

kennismaking

Bent u geïnteresseerd om uw woonruimte of bedrijfsruimte te laten ontwerpen en inrichten door Choc Studio? Dan zouden we u graag eerst beter leren kennen: om wat voor een ruimte gaat het? Wat zijn uw wensen en verwachtingen? En wat kan Choc Studio daarin voor u betekenen? Door alle uitgangspunten helder te krijgen, kunnen we gezamelijk inschatten of wij de juiste partij voor u zijn. Een vrijblijvende kennismakingsafspraak maken? Bel 023 5328487 of stuur ons een mail.

het traject

Zodra we van u de opdracht hebben gekregen, gaan we concreet van start. Zo mogelijk kijken we eerst op locatie. In samenspraak met u wordt vervolgens het ontwerp gemaakt. Als het ontwerp in de uitvoeringsfase komt, dragen wij uiteraard zorg voor de productie, planning en plaatsing van de benodigde (maatwerk) meubelen, verlichting, raambekleding, wandbekleding etc. Daarnaast werkt Choc Studio samen met een professioneel netwerk van specialisten in o.a. keukens, badkamers en vloer- en wandafwerking.

kosten

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunt u uw wensen en eisen kenbaar maken. Betreft het een zakelijke of een privé ruimte? Wat is de functie van de ruimte? Om hoeveel vertrekken gaat het? Welke verwachtingen heeft u van het ontwerp? En van de uiteindelijke realisatie? Op basis van dit gesprek, kunnen wij voor u een inschatting van de benodigde werkzaamheden en een beraming van de kosten maken. Bel voor meer informatie of een afspraak 023 5328487 of mail naar info@chocstudio.nl.