Loading...

haarlem

stadswoning

Object: stadswoning

Datum: 2018

Opdracht: interieurontwerp & realisatie

Diensten: interieuradvies - interieurontwerp - 3d visualisatie - lichtplan - kleur- en materiaalplan - briefing 3e partijen - begeleiding voorbereidende werkzaamheden -logistieke planning - maatwerk interieurbouw - levering van meubelen, verlichting, vloerbekleding, verf en behang, raambekleding en woonaccessoires.

De begane grond van deze stadswoning is door Choc Studio grondig onder handen genomen. Door aan de achterzijde een deel aan te bouwen, is ruimte ontstaan voor een elegante Italiaanse keuken met kookeiland. Tussen de zit- en eethoek is een bio-ethanolhaard geplaatst die niet alleen voor een hoop gezelligheid zorgt, maar meteen als roomdivider dienst doet. De lichte visgraat vloer versus de zwarte kozijnen geven instant luxe aan het geheel.
Het vogelbehang en de hoogglans witte lambrisering in de gang, staan garant voor een frisse uitstraling en een veelbelovend entree naar de woonkamer.

Meubelen o.a. van Meridiani, Vibieffe, Marac en Pure Choc. Keuken i.s.m. Dutch Kitchen Design. Verf van Little Greene, behang van Arte, stoffen van Romo en Zinc. Verlichting van Moooi, Contardi, Tom Dixon en Modular.
Gepubliceerd in Stijlvol Wonen - december 2018
design eetkamertafel en stoelen
hoekbank Louis van Meridiani
interieurstylist Haarlem
maatwerk tv meubel
eetkamerstoelen vibieffe
keukenontwerp
keukenontwerp haarlem
woning inrichten haarlem
ligna behang Arte
behang Haarlem

 vorige alle projecten volgende