Loading...
Skip to Content
openhaard scheidingswand
hoekbank tv-hoek
openhaard in maatwerk kast
tv en haard in maatwerk room divider
luxe zithoek
bijzondere woonaccessoires
interieurontwerper Haarlem
styling interieur haarlem
meubels op maat
interieur op maat
behang op maat
meubelmerken haarlem
stalen deuren van De Rooy
luxe toilet

object: herenhuis

situatie: verbouw

diensten: ontwerp, begeleiding & inrichting

oplevering: 2022

De bewoners van dit riante herenhuis hadden letterlijk behoefte aan meer warmte in hun huis. Door de prachtige bijna 10 meter hoge vide, lekte namelijk veel warmte van de begane grond weg. Choc's oplossing: de vide is dichtgemaakt met een glasconstructie - waardoor een spannend zicht is ontstaan op het metershoge maatwerk behang. Er is vloerverwarming aangebracht, afgedekt met een luxe, eiken visgraatvloer. Ook is zowel tussen de zitkamer en de tv-kamer als tussen de keuken en de eethoek een roomdivider met gashaard geplaatst.
Alle gebruikte woonproducten, kleuren en materialen tenslotte, zijn zo uitgezocht dat ook het nieuwe interieur één en al warmte uitstraalt.

Meubelen o.a. van Marac, Meridiani en Pure Choc. Meubel- en gordijnstoffen van Mark Alexander, Villa Nova, Silvera en Zinc Textile. Behang van Wall & Deco, Arte en Harlequin. Verlichting van Contardi, Nemo, Fambuena en Key Light. Openhaarden via Daniels. Bronzen deuren via De Rooy. Interieurbouw door Oostergracht naar ontwerp van Choc Studio.